Oppussing Gjort Så Enkelt Som Mulig

Hvis du er på et begrenset budsjett og ønsker å forbedre hjemmet ditt, er det sannsynligvis ting du kan gjøre selv. Les disse tipsene for å finne ut mer om oppussing og de fantastiske mulighetene. Oppussing kan spare deg for mye penger mens du fikser hjemmet ditt selv.

Hver del av fast eiendom er underlagt byggeforskrifter; kunnskapsrike land kjøperen vil undersøke disse kodene i god tid før du foretar et kjøp. Uten riktig forskning kan kravene i lokale koder og reguleringsforskrifter gi en ekkel overraskelse til grunneiere som har tenkt å bygge et nytt hjem eller forbedre et eksisterende.

Sett inn en utendørs bevegelsesdetektor for utvendig belysning. På denne måten vil lysene bare være på når de er aktivert og ikke hele dagen eller hele natten unødvendig. De fleste trenger ikke sine ytre lys annet enn når de kommer hjem eller forlater etter mørkets frembrudd.

Å erstatte tepper kan være et friskt pust. Tepper kan være et arnested for allergener som gjør ditt eget hjem vanskelig å bo i. Vurder å erstatte tepper med tregulv, fliser eller laminatgulv for et sunnere bomiljø. Harde overflategulv vil også gi et oppdatert utseende til hjemmet ditt.

Når det gjelder oppussing, bør du vurdere å legge til flere fans i huset ditt for å hjelpe i de varme månedene. Dette er viktig fordi løpende vifter vil koste betydelig mindre enn air condition, og gir en kjølefordel også. Husk også at en vifte bare gir kjølefordel når du er i rommet, så slå den av hvis rommet ikke vil bli okkupert.

Bugs har en tendens til å plage hver husholdning. En fin måte å sikre at du har det under kontroll er ved å støvsuge og flytte ting rundt daglig. Også kongler er faktisk et flott middel for å holde bugs unna. Samle kongler og vise dem i en bolle for å: avvise bugs, og legge til en elegant touch til innredningen din.

Hvis rommet ditt føles vanlig, legg til interesse for det ved å velge et tungt mønstret teppe. Striper (horisontale eller vertikale), polka prikker og virvler alltid gjøre for en fet uttalelse i rommet ditt. Ikke vær redd for å prøve nye ting, selv om de ved første øyekast ikke samsvarer. Prøv små fargeprøver av et design før du kjøper hele produktet for å sikre at du liker det.

Hvis du planlegger å male dine innvendige vegger, tak eller dør en mørk farge, tinn den hvite primeren nær fargen du planlegger å bruke. Du kan finne fargetoner på de fleste maskinvarebutikker for de fleste typer maling. Tinting primeren vil spare deg en frakk eller to av maleri.

Oppussing kan bli din nye hobby: det sparer deg mye penger når du vurderer hvor mye du kan gjøre for å forbedre hjemmet ditt. Disse tipsene skal hjelpe deg med å komme i gang eller få nye ideer. Husk at oppussing bør enten være morsomt eller spare deg penger. Vurder dette før du starter et nytt prosjekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *